Gebr. Bakker Metaal Recycling - Verwerkers van alle soorten metaal

Over de BDM Recycling


Historie van BDM Recycling

De eerste generatie Bakker, Auke Bakker, begon in 1966 in Doetinchem met het slopen van auto's, stadsbussen en in- en verkoop van oud ijzer.  De start van Bakker Metaal Recycling was een feit. Al snel bleek dat Auke Bakker over de juiste kennis van zaken beschikte om van het bedrijf en solide organisatie met regionale bekendheid te maken. Lees meer over de historie van de Gebr. Bakker Metaalrecycling »
 

Wie zijn wij 

Voor Bakker Doetinchem Metaal Recycling b.v. staan mens en mileu centraal bij de dagelijkse bedrijfsvoering. De bedrijfsvoering wordt door onderstaande kernwaarden geborgd. Naast de kernwaarden zijn er business principles geformuleerd die invulling geven aan de geldende normen en waarden. Lees meer over de wie wij zijn »

Werkwijze

Bakker Doetinchem Metaal Recycling b.v. beheert de afvalstromen van lokale alsmede landelijke organisaties. De klandizie varieert van lokale leveranciers tot fabrikanten, groothandels en andersoortige metaalbewerkings- en verwerkingsorganisaties. Dit op het gebied van metaal (ferro en non-ferro). Lees meer over onze werkwijze »
 

Contact

Heeft u interesse in onze diensten of gewoon een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op:

Openingstijden:
Ma- Vrij 8.00 uur tot 16.30
Zaterdag van 09:00 tot 14:00  uur

BDM Recycling Doetinchem
Roerstraat 11
7005 BS Doetinchem, the Netherlands
Tel: (+31) 314 325 896
doetinchem@bakkermetaalrecycling.nl
KVK 56186525
BTW nr NL852010850B01